hr Fiatal tehetségek

„Folyamatos fejlődés. Fiatal pályakezdőként bátorítólag és egyben megnyugtatólag hatott rám, hogy személyes szakmai fejlődésemet folyamatos képzési támogatással segítette a vállalkozás. Jóleső érzés, hogy az elvárások mellé nálunk gesztusok is társulnak. Gazdasági vezetőként én is nagyon fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, ennek megfelelően munkám során kiemelt jelentőségű, hogy kollégáim számára minden lehetőséget és támogatást biztosítsunk annak érdekében, hogy elérjék szakmai célkitűzéseiket."

Amrein Barbara

regionális gazdasági vezető

Alakítsuk együtt a jövőt!

A legjobbak akarunk lenni és ezért megteszünk mindent. Ha ezzel az elgondolással gyakornokként azonosulni tudsz és a legjobbak közé akarsz tartozni, jelentkezz! Fiatal Tehetségek program - lehetőségekkel, testhezálló kihívásokkal támogatjuk szakmai fejlődésedet. Tudjuk, az első munkahely milyen fontos szerepet játszik a karrierépítésben. Nagy a tét, hiszen a jól megválasztott gyakornoki hely megalapozhatja egész karrieredet. Szakmai fejlődés, nemzetközi csapat, valós és izgalmas feladatok. Ezek várnak rád, ha a Rábalux cégcsoportot választod. Gyakornoki programunk keretében az értékes szakmai tapasztalat, a képzési lehetőségek, a nyelvtanulás és az utazás mellett reális lehetőséget nyújtunk arra, hogy a program végeztével munkatársként köszönthessük egymást. Nálunk gyakornokként betekintést kapsz egy terület munkafolyamataiba, gyakorlati időd végére képes leszel a területedet elhelyezni a cégcsoporton belül és valós tapasztalattal lépsz ki a munkaerőpiacra.

Hisszük, hogy a fiatalok képzésére fordított idő és energia hatványozottan térül meg akkor, ha már pályájuk legelején kihívást és fejlődést kínáló feladatok elé állítjuk őket ezzel a céllal működtetjük Fiatal Tehetségek programunkat, amely egyénre szabott szakmai és személyes fejlődést kínál a pályakezdő fiataloknak.

Ifjú tehetségeink:

Berta Nikolett

Berta Nikolett

Berta Nikolett

termékfejlesztő mérnök, Magyarország

Lovász-Szabó Rebeka

Lovász-Szabó Rebeka

Lovász-Szabó Rebeka

nemzetközi marketing koordinátor, Magyarország